SÄÄSTÖPESU

Etusivu/Kauppa
  • SÄÄSTÖPESU
    Säästöpesu puhdistaapesee ja desinfioi ilmalämpöpumppusi. Ilmalämpöpumpun pesu ammattitaidolla! Jos edellisestä ilmalämpöpumpun puhdistuskerrasta on vierähtänyt jos tovi, kannattaa tässä kohtaa suorittaa laitteelle kevyt pesu ammattilaisen toimesta takaamaan tehokaamman ja pitkäikäisemmän toiminnan laitteellesi. Tässä kohtaa kannattaa valita SÄÄSTÖPESUN valikoimista KEVYT PESU.
  • SÄÄSTÖPESU
    Säästöpesu puhdistaapesee ja desinfioi ilmalämpöpumppusi. Ilmalämpöpumpun pesu ammattitaidolla! Säännöllisesti puhtaana pidetylle laitteelle riittää usein kevyempikin puhdistus ammattilaisen toimesta takaamaan tehokaamman ja pitkäikäisemmän toiminnan laitteellesi. Tässä kohtaa kannattaa valita SÄÄSTÖPESUN  valikoimista KEVYT PUHDISTUS.
  • SÄÄSTÖPESU
    Säästöpesu puhdistaapesee ja desinfioi ilmalämpöpumppusi. Ilmalämpöpumpun pesu ammattitaidolla! Onko käynyt niin että ilmalämpöpumppu on tullut hankittua jokunen vuosi sitten, mutta sitä ei ole puhdistettu sisältä ammattilaisen toimesta vielä kertaakaan? Laite mitä todennäköisimmin kaipaa tässä kohtaa kunnon läpikotaista pesua ja puhdistusta takaamaan laitteen tehokaamman ja pitkäikäisemmän toiminnan. Tässä kohtaa kannattaa valita SÄÄSTÖPESUN valikoimista SÄÄSTÖPESU.
Go to Top