Vihdoinkin savuttomaksi!

Etusivu/Palvelut kuluttajalle/Vihdoinkin savuttomaksi!

Vihdoinkin savuttomaksi!

270,00 

Kaipaatko tukea ja tsemppausta tupakanpolton lopettamiseen? Haluatko lopettaa miellyttävästi, ilman minkäänlaisia lääkkeitä?

Vihdoinkin savuttomaksi! -valmennus auttaa ja tukee sinua lopettamaan ja pysymään tupakoimattomana. Valmennus tehdään etävalmennuksena. Voit siis osallistua valmennukseen missä vaan, kunhan sinulla on älypuhelin mukanasi.

 

 

Yhteensä

x

Kuvaus

Vihdoinkin savuttomaksi on paikasta riippumaton tupakoinnin lopetusvalmennus sinulle, joka haluat viettää tupakoimatonta elämää, satsata omaan terveyteesi ja huolehtia omasta hyvinvoinnistasi. Kolmen kerran etänä tehtävän yksilövalmennuksen, äänitteiden ja väliharjoitusten avulla pääset savuttomaksi ja myös pysyt savuttomana.

Vihdoinkin savuttomaksi -valmennuksen avulla työstät mielessäsi olevia ajatusmalleja tupakoimattoman henkilön ajatusmalleiksi. Tämä on vähintään yhtä tehokas, ellei jopa tehokkaampi tapa päästä eroon tupakasta kuin lääkkeet, joiden käyttö aiheuttaa sivuoireita. Yleensä myös lääkkeiden avulla tupakanpolton lopetus kestää huomattavasi pidempään, jopa kuukausia.

Voit aloittaa valmennuksen milloin vain. Käyt valmennuksen omaan tahtiisi noin kolmen viikon sisällä aloituspäivästä.

Valmentajanasi toimii Tarja Kupias, joka on auttanut seitsemän vuoden aikana lukuisia tupakanpolton lopettajia savuttomaksi hypnoosin avulla. Tarja on perehtynyt tupakoivan ihmisen mielen syövereihin ja siihen, miten tupakasta pääsee eroon. Näitä oppeja ja ajatuksia hän käyttää myös tässä valmennuksessa. Siksi tämä valmennus on tehokas.

Go to Top