Onnenhetki- Torkkupeitto

Etusivu/Koti ja sisustus/Onnenhetki- Torkkupeitto

Onnenhetki- Torkkupeitto

89,95 

Kesän torkkupeitto! Olohuoneen sohvalle kesäinen pehmeä torkkupeitto, antaa ihanaa väriä koko huoneeseen. Lasiterassille illan viileempiä tunteja varten tai aurinkotuolille pehmusteeksi. Ihana käytännönläheinen lahja ystävälle.

Yhteensä

x

Toimitus maasta: Suomi

Onnenläntti Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kesän torkkupeitto! Olohuoneen sohvalle kesäinen pehmeä torkkupeitto, antaa ihanaa väriä koko huoneeseen. Lasiterassille illan viileempiä tunteja varten tai aurinkotuolille pehmusteeksi. Ihana käytännönläheinen lahja ystävälle.

Koko 150x 100cm.

Hajusteeton, hypoallergeeninen pehmeä premium-tekstiili plyysistä. Tuotettu ilman kemiallisia lisäaineita.

Pestään 30°, niin hyvä laatu säilyy pitkään.

Kuva on ”Jos lehmät puhuisivat”- näyttelyn aarteita. Valokuvaaja Katja Korhonen, Nurmes.

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)

Return Policy

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus
Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Toimitus hinnat

Toimitus mistä Suomi
Minne Suomi 4,50 €

Kansallinen Toimitus Yksityiskohdat

Minimum Toimitus charge 4,50 
Maximi Toimitus charge 4,50 
Free Toimitus charge if spend is over 70,00 

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top