Yleiset sopimusehdot – panostapaikalliseen.fi-verkkokauppa

Sopimuksen tarkoitus ja hyväksyminen

Tämän dokumentin ehdot hyväksymällä yritys (jäljempänä ”Yritys”) pääsee myymään oman Yrityksensä tuotteita ja palveluita panostapaikalliseen.fi-verkkokaupassa.

Yritys hyväksyy nämä ehdot täyttämällä ja lähettämällä verkkosivujen liittymislomakkeen.

Palveluntuottaja

Panostapaikalliseen.fi -verkkokaupan palveluntuottajana (jäljempänä ”Palveluntuottaja”) ja Yrityksen sopijakumppanina toimii Summit Media Oy, y-tunnus 2213193-3.
Käynti- ja postiosoite: Koskentie 443, 31500 Koski Tl
Yhteystiedot: asiakaspalvelu@summitmedia.fi tai 040 762 3010.

Palvelun toimintaperiaate

Verkkokauppapalvelun kautta asiakas (jäljempänä ”Asiakas”) voi ostaa Yritykseltä sen tuotteita ja palveluita.
Yritys luovuttaa Palveluntuottajalle oikeuden myydä palveluita ja tuotteita sen lukuun Paytrail Oyj:n maksupalvelun kautta.
Palvelu on tarkoitettu vain Suomessa toimiville yrityksille, Asiakas voi sijaita missä vain.
Palveluita ja tuotteita koskeva sopimussuhde solmitaan Yrityksen ja Asiakkaan välillä Palveluntuottajan toimesta. Palveluntuottaja ei ole sopimussuhteessa Asiakkaaseen. Palveluntuottaja toimii Yrityksen ja Asiakkaan välisenä palvelualustana.

Palveluiden ja tuotteiden toimitus ja lunastus
Palveluntuottaja vastaa sähköisten palveluiden toimittamisesta Asiakkaille ja Yritys vastaa fyysisten tuotteiden toimittamisesta Asiakkaille.

Hinnoittelu ja laskutus

Yritykseltä veloitetaan toteutuneesta myynnistä 10 % provisio, joka sisältää panostapaikalliseen.fi-verkkopalvelun ylläpidon ja markkinoinnin sekä maksupalvelukumppanin (Paytrail) perimät myyntiprovisiot. Myyntiprovisio pidätetään Myyntien tilitys -kohdan mukaisesti.

Myyntien tilitys

Myynnit tilitetään Yritykselle joka viikon maanantaina toteutuneen yrityskohtaisen myynnin mukaisesti. Esim. ostot aikaväliltä 23.3. – 29.3. tilitetään yrityksille 30.3. ja ostot aikavälillä 30.3-5.4. tilitetään 6.4. Tilityksissä kestää pankkiyhteyksistä riippuen 1-2 pankkipäivää.
Myyntitilityksistä pidätetään näiden palveluehtojen mukaisesti 10 % palveluprovisio, johon lisätään 24 % arvonlisävero. Näistä kirjataan Yritykselle erittelyt verovähennyksiä varten.

Sopimuksen kesto

Nämä sopimusehdot hyväksymällä Yritys tekee määräaikaisen 3 kk sopimuksen Palveluntuottajan kanssa. Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana aina 3 kk kerrallaan.

Verotus

Yritys vastaa siitä, että se toimittaa ja raportoi sille kuuluvat verot asianmukaisen verokannan ja verottajan ohjeistuksen mukaisesti.
Palvelun palveluprovisioihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero, joka on tällä hetkellä 24 %.

Tietosuojakäytäntö

Yritys hyväksyy omien tietojensa käyttämisen Palveluntuottajan yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti: https://summitmedia.fi/tietosuojaseloste/

Tuotteisiin ja palveluihin liittyvä vastuu

Yritys vastaa ostettavien tuotteiden ja palveluiden sisällöstä suhteessa Asiakkaseen sopijakumppanina.
Mikäli tuotetta tai palvelua lunastava Asiakas kohdistaa virheellisesti Palveluntuottajaan virhe-, palautus, tai vahingonkorvausvaatimuksia, on sillä oikeus kohdistaa kyseiset vaatimukset Yritykseen regressivaatimuksina.

Yrityksen maksukyvyttömyys

Palveluntarjoaja ei vastaa Yrityksen maksukyvyttömyystilanteessa tuotteiden ja palveluiden toimituksesta.

Tavaroiden ja palveluiden toteuttamisessa noudatettava lainsäädäntö

Yritys sitoutuu siihen, että se noudattaa sen ja Asiakkaan välisessä sopimussuhteessa Suomessa voimassaolevaa lainsäädäntöä.
Yritys on tietoinen siitä, että kuluttajalla on oikeus peruuttaa etämyynnin perusteella ostetun lahjakortin tilaus neljäntoista (14) päivän kuluessa.

Maksuehdot

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.
Lue tarkemmat maksuehdot täältä: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Toimitus

Palveluntuottaja toimittaa myydyt Yritysten sähköiset tuotteet (monikäyttösetelit) Asiakkaalle sähköisesti käyttäen sähköpostia. Toimitus lähetetään välittömästi, kun maksu on vahvistettu verkkokaupassa. Yritys toimittaa fyysiset tuotteet ja palvelut suoraan Asiakkaalle.
Palveluntuottaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
Peruuttaminen ja palautukset
 Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palveluntuottajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.
Palautuksen ehtona on, että tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Palveluntuottajalle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja tuote on käyttämätön.

Kysymykset ja tiedustelut

asiakaspalvelu@summitmedia.fi / puh 040 762 3010