Arvoisa Kauppias, liity mukaan!

Panostapaikalliseen.fi on verkkokauppa, joka on avoinna kaikille auranmaalaisille yrityksille. Sijaitsee yrityksesi sitten Aurassa, Marttilassa, Koskella tai Pöytyällä, niin olet tervetullut mukaan myymään tuotteitasi verkkokaupassamme. Tämä on yhteinen palvelu ja mahdollisuus kaikille alueen kauppialle ja kaikille tuotteille. Myyt sitten tuoteita tai palveluita, liity mukaan niin saat yhteismarkkinoinnin edut ja maailman laajuisen asiakaskunnan!

Sivustoja rakennetaan parhaillaan, keräämme tällä hetkellä kiinnostuneita yrittäjiä mukaan, liity sinäkin! Sivusto tullaan julkaisemaan lähipäivinä.

Yhteisen verkkokaupan edut: 

  • Pääset heti myymään verkossa
  • Mainostamme kauppaa kaikki yhdessä – yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta
  • Mukaan pääsee ilmaiseksi ja jos ei tuotteet käy kaupaksi niin kulujakaan ei ole

Kulujen kattamiseksi ja kaupan markkinoimiseksi yrityksiltä veloitetaan myyntiprovisio 10 %, tämä sisältää kaikki verkkokaupan kulut, mukaan lukien maksuliikennepalvelun. Myynnit tilitetään kauppiaille viikoittain, joka viikon maanantai. Jos tuotteesi toimitetaan postilla tai matkahuollolla tämä hinta lisätään tuotteen hintaan ja provisiosta laskettavaan hintaan. Kauppiaat saavat tiedot myynneistä päivittäin ja toimittavat tuotteet itse. Verkkokauppa laskee automaattisesti rahdin hinnan tuotteiden painon kuljetusmatkan mukaan.

Liity mukaan nyt:

Omat tiedot

Minulla on oikeus asioida yrityksen puolesta


Yrityksen tiedot


Yrityksen tuote- ja palvelukategoria(t)

Ravintolat ja kahvilatElintarvikkeetKauneus ja hyvinvointiPalvelut kuluttajallePalvelut yrityksilleMuoti ja asusteetKoti ja sisustusTapahtumat ja kulttuuriMuu


Muut yritystiedot

Lähetä logo

Maksimikoko 3 Mt, hyväksytyt tiedostomuodot: .jpg, .png ja .pdf

Ohjeet tuotteiden ja palveluiden lisäämisestä verkkokauppaan saat liittymisen jälkeen.