Arvoisa Kauppias, liity mukaan!

Panostapaikalliseen.fi on verkkokauppa, joka on avoinna kaikille auranmaalaisille yrityksille. Sijaitsee yrityksesi sitten Aurassa, Marttilassa, Koskella Tl, Pöytyällä, Liedossa tai Oripäässä, niin olet tervetullut mukaan myymään tuotteitasi verkkokaupassamme. Tämä on yhteinen palvelu ja mahdollisuus kaikille alueen kauppialle ja kaikille tuotteille. Myyt sitten tuoteita tai palveluita, liity mukaan niin saat yhteismarkkinoinnin edut ja maailman laajuisen asiakaskunnan!

Yhteisen verkkokaupan edut: 

 • Pääset heti myymään verkossa
 • Mainostamme kauppaa kaikki yhdessä – yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta
 • Mukaan pääsee ilmaiseksi ja jos ei tuotteet käy kaupaksi niin kulujakaan ei ole

Kulujen kattamiseksi ja kaupan markkinoimiseksi yrityksiltä veloitetaan myyntiprovisio 10 %, tämä sisältää kaikki verkkokaupan kulut, mukaan lukien maksuliikennepalvelun. Myynnit tilitetään kauppiaille viikoittain, joka viikon maanantai. Jos tuotteesi toimitetaan postilla tai matkahuollolla tämä hinta lisätään tuotteen hintaan ja provisiosta laskettavaan hintaan. Kauppiaat saavat tiedot myynneistä päivittäin ja toimittavat tuotteet itse. Verkkokauppa laskee automaattisesti rahdin hinnan tuotteiden painon kuljetusmatkan mukaan.

Liity mukaan nyt:

  Omat tiedot

  Minulla on oikeus asioida yrityksen puolesta


  Yrityksen tiedot


  Yrityksen tuote- ja palvelukategoria(t)

  Ravintolat ja kahvilatElintarvikkeetKauneus ja hyvinvointiPalvelut kuluttajallePalvelut yrityksilleMuoti ja asusteetKoti ja sisustusTapahtumat ja kulttuuriMuu


  Muut yritystiedot

  Lähetä logo

  Maksimikoko 3 Mt, hyväksytyt tiedostomuodot: .jpg, .png ja .pdf

  Ohjeet tuotteiden ja palveluiden lisäämisestä verkkokauppaan saat liittymisen jälkeen.