Kauppiaat

Täältä löydät kaikki mukana olevat liikkeet ja tuotemerkit.

Olemme myös mukana!

Hoitola IRITA

Erilaisia hierontoja ja hoitoja tutustu sivustoon: www.irita.fi tai vieraile verkkokaupassa: www.irita.fi/verkkokauppa/

Tuisa Oy

Lounais-Suomen Aurassa sijaitseva yritys, jonka pääalueena on terveyttä ja hyvinvointia ylläpitävien luontaistuotteiden maahantuonti, tukku- ja vähittäismyynti.

Sunsali

Support SunSali
SunSalin Support-paketti sisältää SunSali ämpärin täynnä paikallista yrittäjäasennetta ja löytyy tästä:
https://extweb262.dlsoftware.com/index.php?func=lws

Puuhapuu Oy

Puuhapuu tuottaa Satuseikkailuja lapsiperheiden iloksi. Satuseikkailut yhdistävät tarinan ja leikin tarjoten yhteistä aikaa perheen kesken oman kodin rauhassa.
Verkkokauppa: https://www.puuhaboxi.fi/

Murtolan Hamppufarmi Oy

on perheyritys Loinais-Suomen Marttilan kunnassa. Vuodesta 2013 asti olemme tuottaneet ja jalostaneet öljyhampusta elintarvikkeita.
MISSIO:
HamppuFarmin missio on tuottaa asikkaille mahdollisimman puhdasta, laadukasta, ekologista, Suomalaista ja ravintorikasta öljyhampputuotteita luomuna.
Kotisivut: https://hamppufarmi.fi

Roofmarket

Olemme BMI konsernin (Ormax-tiilikatot ja Icopal bitumikatot) kattotuotteiden virallinen jälleenmyyjä.
Kattoalan kokemusta meillä on, valmistamisesta, myynnistä, asennuksista ja toimituksista yli 20 vuotta. Valikoimastamme löytyy kattotiilet, huopakatot, valokatteet, kattoturvatuotteet, aluskatteet, kattoläpiviennit, kiinnikkeet, tiivisteet ja peltiosat. Olet sitten tekemässä uudiskohdetta tai kattoremonttia niin meiltä saat kaiken tarpeellisen aina edulliseen hintaan.
Meiltä löydät myös yksittäiset kattotarvikkeet. Kotisivut: https://roofmarket.fi

Kyrön Kulta-Kello

Meiltä löydät kulta -ja hopeakorut, Kalevala korut, Nomination korut, Lumoava-korut, hopeasormukset, rannekellot (Leijona, Seiko, Candino, Citizen, Tommy Hilfiger, CLUSE), pöytähopeat, palkintopokaalit ja kattavan valikoiman erilaista lahjatavaraa.
Palveluihimme kuuluu kellojen ja korujen korjaukset sekä atk-kaiverruspalvelu logoilla ja kuvilla erilaisiin tuotteisiin.
https://www.kyronkultakello.fi/

Auran Tassupuoti

Auran Tassupuoti on kotimainen lemmikkitarvikeliike Auran keskustassa. Valikoimissamme on laadukasta ruokaa, herkkuja ja tarvikkeita kissoille, koirille sekä pieneläimille. Liikkeemme Meijerikujalla palvelee ti-pe 10-18, la 10-14.

Seuraa meitä: facebook.com/aurantassupuoti.fi

aurantassupuoti.fi